Om oss

Vilka är vi?

Vi är tre killar som älskar att brygga öl. När vi inte brygger öl så längtar vi till fjällen. Vår ölfilosofi är enkel; brygga smakrik öl med inspiration från fjällvärlden.

 

Offpist i pudersnö, vakande fjällröding och ljudet av total tystnad är några saker som har inspirerat att till att skapa våra öl.

 

Vi på Fjällbryggarna skapar öl med kärlek och enligt hantverksmässig stil. #längtantillfjällen

Johan Wallberg

Delägare i Fjällbryggarna AB. Uppvuxen och bosatt i Sundsvall. Min familj består av hustrun Emilia, barnen Hilmer och Hulda och hunden Sally.

Sommaren spenderar jag till större delen i skärgården utanför Sundsvall. Åker gärna båt, wakeboard, paddlar eller fiskar. När inte grillen är igång röker jag fisk och kött eller gör en god maträtt på Muurikkan.

Under vinterhalvåret spenderar jag en hel del tid i de svenska fjällen. Åker både snowboard, slalom och längdskidor.

Älskar öl och föredrar helst suröl.
När jag inte brygger öl jobbar jag med liv och pension.

Jens Ader

Delägare i Fjällbryggarna AB.

Mina stora intressen är att vara ute i naturen, sport och musik. Försöker så ofta som möjligt att bo i tält och fiska eller jaga fågel. Rekordet på öring på fluga är 1,4 kg 😉 (hoppas slå det i sommar).

Favorit fiskefluga: så länge det är en torrfluga (Jocke ”Kalvdräparn” K Sjö håller nog inte med)
Favorit låt: Let it be – Millincolin (för tillfället)
Favorit fotbollslag: Liverpool
Favoritplats: Kittelfjäll (Bergsjön)

Joakim Kristiansson Sjö

Jocke ”Kalvdräparn” K Sjö delägare i Fjällbryggarna AB. Bor i Sollefteå med frun Johanna Sjö, barnen Livia & Manne och engelska settern Hylsa. Har spelat fotboll med Jens ”Streamern” Ader.

Har stuga i närheten av Kittelfjäll. Flugfiskar med torrfluga in i det sista men krisar det så funkar väl en guldskalle. Jakt gillas skarpt och då spanas det efter älg och fågel. Äter helst torkat kött och egenfångad fisk. Dricker öl, kaffe och vatten. Älskar fjällen och allt vad det har att erbjuda.

Försöker hålla igång träningen med tanke på all öl som testas, crossfit är kul!
Mellan bryggningarna så knegas det just nu inom vården och lite extra på ett borrföretag.

Liten blir större

För tillfället har vi 0,001 procent av ölmarknaden. Vi behöver er hjälp att bli större. Känner du någon som äger en restaurang eller pub och har törstiga kunder? Skicka ett meddelande till oss på info @ fjallbryggarna.se

 

Du glömmer väl inte att hashtagga #längtantillfjällen och följ oss på @fjallbryggarna

Verifiera din ålder

Genom att klicka på Enter, intygar jag att jag är över 20 år.

Enter

eller

Exit