Vår öl

Pilsner 4,8%

Fjällbryggarna Pilsner är en pilsner i tysk stil. Maltig smak med inslag av knäckebröd, timjan, aprikos och apelsin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till rätter av fisk eller ljust kött.

Fjällguld 5,2%

Fjällguld är en lageröl där hjortronet står i centrum. I den norrländska vildmarken finner vi skogens guld. Varje bär är varsamt plockat för hand. Passar bra till lamm, nötkött och som sällskapsdryck.

Gunnar 6,8%

Gunnar är en New England IPA (NEIPA) på 6,8% som vi tagit fram i samarbete med den legendariske flugfiskaren, naturfotografen och författaren Gunnar Westrin. Vi på Fjällbryggarna ger 1 krona per såld burk till Älvräddarna. Humlearomatisk smak med inslag av grapefrukt, vetebröd, gul kiwi, honung och citrus. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.

Baitboxbiran 5,7%

Baitboxbiran är en lager i modern stil/India pale lager (IPL) som är ett samarbete med Baitbox. Maltig smak med inslag av knäckebröd, timjan, honung och citrus. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt, som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött.

Fjällfolkis 3,5%

En vacker solnedgång, i skenet från lägerelden eller efter en lång vandring. Detta är några exempel på när det kan passa med vår fjällinspirerade folköl.

Här finns ölen:

SYSTEMBOLAGET

SUNDSVALL

BLOCCO

NATURAJ

RESTAURANG APA

HOTELL KNAUST

STOCKHOLM

KNUT BAR

STOCKHOLMSMÄSSAN


FILIPSTAD

BIG HILL LODGE


KLIMPFJÄLL

HK KLIMPFJÄLL


KLIMPFJÄLLSGÅRDEN


KITTELFJÄLL

HOTELL GRANEN


KITTELFJÄLL VÄRDSHUS


HOTELL KITTELFJÄLL


SOLLEFTEÅ

OLD OAK


HOTELL HALLSTABERGET


BORGAFJÄLL


BORGA SKICENTER


SAXNÄS

SAXNÄSGÅRDEN


AMMARNÄS

GUIDECENTER


VEMDALEN

RESTAURANG BOTTEN


JUKKASJÄRVI

ICEHOTEL

UMEÅ

CINCO

LULEÅ

ALLSTAR

STORLIEN

FLAMMANS SKAFFERI


Har du förslag på krogar, hotell eller restauranger där du vill dricka Fjällbryggarna? Ge oss förslag så ser vi vad vi kan göra!